tirsdag, marts 17, 2009

Hvem er de faste deltagere i mediepanikkerne


De faste deltagere i mediepanikkerne er journalisterne og aviser/blade der skriver og udgiver artiklerne. Derudover er det også forældre, pædagoger og lærere der hjælper med til at opretholde det positive/negative af én sag. Der er blevet skrevet mange positive og negative ting om Arto, men det billede der forsøges at give over Arto er udpræget negativt.

Det kan være svært at tegne det korrekte billede af en side der på mange måder bidrager med lidt af hvert, ofte skal der kun få kildehenvisninger til før en positiv omtale brydes og bliver vendt. Meningen er at få læseren til at tage stilling i den retning mediepanikkerne ønsker at præge dem. Mest af alt er det dog vigtigt at man selv tage stilling og holder fast ved sin holdning, selvom det kan være svært ikke at blive præget af hvad medierne skriver.

1 kommentar:

  1. Hej Angela

    Ja, jeg er enig med dig: "Mest af alt er det dog vigtigt at man selv tage stilling og holder fast ved sin holdning, selvom det kan være svært ikke at blive præget af hvad medierne skriver."- Især, hvis man har en faglig argumentation at underbygge holdningen med.

    Venligst
    Helen

    SvarSlet